Retourneren

Bij TGG waarderen we je aankoop en streven we ernaar om elke klant een naadloze winkelervaring te bieden. We begrijpen echter ook dat er omstandigheden kunnen zijn waarin je misschien niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Daarom bieden we een retourbeleid van 14 dagen aan, zodat je met vertrouwen bij ons kunt winkelen.

Bedenktijd
Je hebt het recht om binnen een periode van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (maar bent hiertoe niet verplicht).

Retourneren
Om een product te retourneren, moet je ervoor zorgen dat het in de oorspronkelijke staat en verpakking is, inclusief alle bijgeleverde accessoires en documentatie. Het is belangrijk om te vermelden dat de kosten voor het retourneren van de producten voor jouw rekening zijn.

Zodra we je retour hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we je informeren over de goedkeuring of afwijzing van je retour.

Terugbetaling
Als je retour wordt goedgekeurd, zullen we een terugbetaling initiëren naar je oorspronkelijke betaalmethode. Je zult de credit automatisch binnen een bepaald aantal dagen ontvangen, afhankelijk van je kaartuitgever of bank.

Voor meer informatie over ons retourbeleid of als je hulp nodig hebt bij het retourneren van een item, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen!