Betaalmethoden

Bij OnlineVeranda streven we ernaar om het aankoopproces van je glazen schuifwand zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om je ervaring zo gemakkelijk en naadloos mogelijk te maken, bieden we een verscheidenheid aan betaalmethodes aan. Hieronder vind je een overzicht van alle betaalmogelijkheden die momenteel beschikbaar zijn op onze webshop:

  • Creditcard. We accepteren alle grote creditcards. Dit is een veilige en efficiënte manier om online aankopen te doen. Je betaling wordt onmiddellijk verwerkt, wat betekent dat we je bestelling snel kunnen verwerken.
  • iDEAL. iDEAL is een veilige en betrouwbare betaalmethode die speciaal is ontworpen voor klanten in Nederland. Hiermee kun je rechtstreeks betalen via je eigen bank.
  • PayPal. PayPal is een veilige en wereldwijd erkende betaalmethode. Je kunt je PayPal-rekening koppelen aan je bankrekening of creditcard, waardoor het een flexibele optie is voor het afrekenen van je bestelling.
  • Bankoverschrijving. Bij deze betaalmethode kun je het totaalbedrag van je bestelling direct overmaken naar onze bankrekening. Zodra we de betaling hebben ontvangen, gaan we over tot het verwerken van je bestelling.
  • Klarna. Klarna biedt de mogelijkheid om je aankoop eerst te ontvangen en pas later te betalen. Dit geeft je de mogelijkheid om de producten te beoordelen voordat je besluit om de aankoop te voltooien.
  • in3. Met in3 kun je je aankoop in drie gelijke termijnen betalen zonder rente. Dit is een goede optie als je de kosten van je aankoop wilt spreiden over een langere periode.
  • Bancontact. Specifiek voor onze Belgische klanten bieden we ook Bancontact aan. Dit is een betrouwbare en veilige betaalmethode die veel gebruikt wordt in België.

We zijn toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid van je persoonlijke gegevens tijdens het aankoopproces. Ongeacht de betaalmethode die je kiest, kun je er zeker van zijn dat je transacties veilig en beveiligd zijn bij OnlineVeranda.