Afhalen

Bij OnlineVeranda bieden we je het gemak van het zelf afhalen van je bestelling. Hierbij streven we ernaar om je bestelling zo snel mogelijk voor je klaar te zetten. Wanneer je voor 12:00 uur bestelt, kun je je bestelling in de meeste gevallen dezelfde dag nog ophalen, mits de voorraad dat toelaat.

Ons afhaalpunt is geopend van 14:00 tot 17:00 uur. We vragen je vriendelijk om even te bellen voordat je langskomt, zodat we je bestelling kunnen klaarzetten en je zo snel mogelijk kunnen helpen.

We willen je erop attenderen dat je met twee personen komt bij het afhalen van je bestelling. Dit heeft te maken met het gewicht van de glasplaten. Bovendien raden we je sterk aan om veiligheidsschoenen te dragen voor je eigen veiligheid. Zorg er ook voor dat je voertuig groot genoeg is om de goederen te kunnen vervoeren. Sommige onderdelen zijn lang, tot maximaal 6 meter. Je hebt ook een glasbok nodig om de glasplaten staand te vervoeren en spanbanden om de glasbok of glasplaten op of aan het voertuig vast te zetten.

Mocht je geen glasbok of spanbanden hebben, dan kunnen wij deze tegen een vergoeding voor je verzorgen.

We kijken ernaar uit om je te zien en je te helpen bij het veilig en effectief vervoeren van je nieuwe aankoop. Bij OnlineVeranda staan we altijd klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je aankoopproces.